Ruilen en retourneren

INDIEN U EEN AANGEKOCHT PRODUCT(EN) WILT RETOURNEREN, RUILEN EN/OF DE KOOP WILT ONTBINDEN, DAN KUNT U DIT FORMULIER HIERVOOR GEBRUIKEN.

Aangekochte producten kunnen binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgaaf van reden worden geruild of geretourneerd.

Indien u de aankoop wilt ruilen of ontbinden, ook wel herroepen genoemd, dan dient u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat in de verpakking aan Meditatietools (2Essence VOF) te retourneren, conform de door de Meditatietools (2Essence VOF) verstrekte instructies. Hierbij dient in acht te worden genomen dat het product weer kan worden verkocht door de Meditatietools.

Let op! Voor het retour zenden van uw bestelling dient u gebruik te maken van het retour formulier. Klik hier

Dit formulier aan ons mailen ([email protected]) alvorens de product(en) aan ons retour te zenden!

 

_____________________________________________________________________________

KOSTEN IN GEVAL VAN RETOURNEREN OF RUILEN

Indien u gebruikt maakt van uw recht op herroeping of ontbinden van de aankoop, dan komen alleen de kosten van de retourzending voor uw rekening. Wij schatten dat deze kosten voor een pakket tot 10 kg maximaal € 6,75 en voor een pakket van 10 tot 30 kg maximaal € 12,90 zullen bedragen. Hierbij zijn wij uitgegaan van de tarieven van Post.nl. 

Als u een product wenst te ruilen voor een ander product sturen wij het omgeruilde artikel zonder extra verzendkosten naar u toe.

Mocht het retourgezonden artikel(en) beschadigd zijn of gebruikerssporen bevatten, of niet voldoende zijn gefrankeerd, dan wordt de schade hiervan in mindering gebracht op het terug te storten bedrag.

Wanneer wij een verkeerd product hebben geleverd of er is een andere fout in de levering van uw bestelling opgetreden die aan ons te wijten is, dan nemen wij de kosten voor het retourneren van uw bestelling voor onze rekening.

_____________________________________________________________________________

UW AANKOOPBEDRAG

Na ontvangst van uw retourzending conform onze algemene voorwaarden, zullen wij uw aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen, aan u terugbetalen.

Om fraude met terugbetalingen te voorkomen, dient het (IBAN) rekeningnummer waarop de terugbetaling moet worden verricht gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan de betaling is ontvangen.
_____________________________________________________________________________ 

RETOURADRES:

Montapacking Enschede
T.a.v. Meditatietools
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »