Links

 

MediterenlerenMediterenleren
Mediteren leren is een blog over mediteren. Deze blog is geschikt voor particulieren maar ook voor bedrijven en therapeuten.

Alle schrijvers op  mediterenleren hebben een ruime ervaring en zijn actief deelnemer aan het meditatie en bewustzijnsproces. Uit passie, interesse en nieuwsgierigheid voor meditatie hebben wij  dit blog opgericht. Door samen onze ervaring en kennis te delen proberen wij anderen te helpen en te leren.

Yogamat-onlineYogamat-online
Is een online webwinkel die zich vooral heeft gespecialiseerd is in yogamatten. Klanten kunnen hier hun ervaringen uitwisselen over yogamatten en daarmee helpen ze andere klanten weer om de juiste keuzes te maken. De beste en betrouwbaarste informatie krijgt u tenslotte van de gebruikers van de producten!


EcoyogiEcoyogi
Bij Ecoyogi geloven ze dat een duurzame wereld begint bij jezelf en om die reden bieden zij betere alternatieven voor de bewuste consument. Dit is de filosofie achter de milieubewuste yoga- en meditatiecollectie van Ecoyogi, gecreëerd voor en door gepassioneerde yoga- en meditatiebeoefenaars. 

Overige linkpartners:
Vertaalbureau Zwolle, voor een website vertaling
Comfortabele fitness kleding
Groothandel New age producten

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »