Over ons

Meditatietools is een Webwinkel voor particulieren en yoga en meditatie scholen en studio’s en instellingen en organisaties die gebruik wensen te maken . Alle medewerkers van meditatietools hebben een ruime ervaring en zijn actief deelnemer aan het meditatie en bewustzijnsproces. Uit passie, interesse en nieuwsgierigheid hebben wij ons gespecialiseerd in producten en tools die je kunnen helpen een beter inzicht te krijgen in het bewustzijnsproces of dit proces helpen te verbeteren. De producten op onze website zijn met de grootste zorg  en aandacht uitgezocht. Wij hebben bij het uitzoeken van onze producten vooral aandacht voor milieu en duurzaamheid.

Een comfortabel en fijn gevoel

De uitgangspositie van ons assortiment is dat elk product je plezier, comfort en een fijn gevoel moet bezorgen. Wij hebben kwaliteit, service en een tevreden klant hoog in het vaandel staan. Als wij iets aan kwaliteit of service kunnen toevoegen of verbeteren dan horen wij dit graag van jou. Je kunt hiervoor gebruik maken van onze contactpagina

Oprichting Meditatietools.nl

Onze eerste website  is opgericht in 2006. Tussen 2007 en 2012 hebben we meerdere nieuwe websites gelanceerd waaronder Meditatietools.nl. Met Meditatietools.nl willen wij uitgroeien tot de specialist op gebied van mediteren. Wij doen ons uiterste best om een zo'n goed mogelijk assortiment aan meditatiekussens, krukjes, matten en andere tools die het meditatieproces verbeteren of bevorderen aan te bieden tegen een zo'n eerlijk mogelijke prijs. Wij willen deze kwaliteit en service online aanbieden met een zo goed mogelijk advies over de producten.Door vanaf het begin te werken met gerenommeerde fabrikanten en leveranciers kunnen wij goede kwaliteit en service zo goed mogelijk waarborgen.

Wij zijn constant op zoek naar de nieuwste artikelen, hulpmiddelen, cursussen en andere tools die je kunnen helpen en ondersteunen bij je dagelijkse meditatiepraktijk. Als jij een goed product of artikel kent welke wij nog niet in ons assortiment hebben maar die jou erg heeft geholpen bij het mediteren laat het ons dan weten en stuur een mail naar meditatietools.

Duidelijke service

We proberen bij elke order de best mogelijk service te verlenen. Voor 21:30 uur besteld betekent dezelfde dag verzonden (tenzij anders aangegeven op de website)! Onze klantenservice is 24 uur per dag en 7 dagen in de week per mail bereikbaar. Per telefoon zijn we van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 17.00 uur bereikbaar.

14 dagen op zicht

Retourneren kan bij Meditatietools.nl tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Mocht het product niet helemaal zijn wat je ervan verwachtte dan doen wij hier niet moeilijk over! Zie voorwaarden ruilen en retouren.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Via de nieuwsbrief houden we je regelmatig over het laatste nieuws op gebied van mediteren. Tevens brengen we je op de hoogte van nieuwe producten, trends en ontwikkelingen rond Meditatietools.nl. Schrijf je hieronder dus zeker in. Het is altijd mogelijk om je direct weer uit te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »