eKO

De gerenommeerde Manduka eKO mat is vernieuwd en voorzien van een verbeterde functionaliteit. De Manduka eKO mat biedt nu een ongeëvenaarde grip zelfs onder de meest zweterige omstandigheden. Naast haar superieure grip biedt de mat je veel comfort en prestaties. De Manduka eKO mat is milieuvriendelijk en gemaakt van biologisch afbreekbaar rubber. Het natuurlijke rubber is niet afkomstig van bomen uit het Amazone gebied. De natuurlijke rubber mat ondersteunt en geeft demping aan je lichaam terwijl je tevens een bijdrage levert aan de bescherming van de planeet.

De vernieuwde op geribbeld water gelijkende toplaag (bovenzijde) beschikt over een innovatieve gesloten cel structuur oppervlakte. Deze top laag creëert een hygiënische barrière tegen het opnemen van zweet en bacteriën. De Manduka eKO matten worden gemaakt zonder gebruik van giftige week makers en giftige blaasmiddelen zoals vaak wordt gevonden in andere rubberen yogamatten. De Manduka eKO Mat biedt een mooie toekomst voor de milieu en eco- vriendelijke yogamatten. De mat laat geen voetafdruk/print achter op de stortplaatsen maar zal zeker zorgen voor een blijvende indruk bij de mensen die deze mat gebruiken voor het uitoefenen van hun yoga oefeningen.

De Manduka eKO mat is 1 mm dikker en 5 cm breder dan de eKO lite mat en zorgt hiermee voor meer veerkracht en extra comfort.

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »