OHMat

Geen producten gevonden...

Ben je op zoek naar uniek en prachtig ontworpen yoga mat van natuurlijke materialen. Verwen jezelf dan met een kwalitatief hoogwaardige OHMat.

Stel je eens voor, terwijl je gebruik maakt van je verbeeldingskracht, de kracht van design en energetische concepten in jouw yoga praktijk. OHMat levert uniek gedrukt, diep geworteld en spiritueel verbonden yogamatten.

De OHMat is gemaakt van een natuurlijk rubber wat zorgt voor een stabiele basis voor je dagelijkse yoga praktijk. De zachte suède aanvoelende toplaag biedt een comfortabel en warm contact met je lichaam. De mat heeft een mooi en natuurlijk adsorberende kwaliteit, waardoor de matten ideaal zijn voor Bikram, Hot (flow viyasa) en andere vormen van yoga waarbij je veel zweet. De print van de mat is duurzaam en zal niet verdwijnen na regelmatig schoonmaken.

De eerste neerwaartse hond kan glad aanvoelen als gevolg van droge of koude handen maar nadat je lekker bent opgewarmd zal de grip aanzienlijk verbeteren en dan ook stevig en stabiel aanvoelen. Deze mat heeft de meeste grip wanneer de toplaag vochtig is.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »