BackJack - Meditatiestoel

Geen producten gevonden...

Meditatiestoel

Ben je op zoek naar een goede Meditatiestoel? Bekijk dan het assortiment op Meditatietools.nl! Bij ons vind je een topkwaliteit meditatiestoel voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Een meditatiestoel is al jaren zeer geliefd. Met een goede meditatiestoel is het mogelijk om op een comfortabele manier zittend te mediteren. Mediteren op een kussen kan soms lastig zijn, maar een meditatiestoel biedt altijd een optimale ondersteuning voor de rug. Zeker wanneer je last hebt van (lichte) rugklachten kan het oncomfortabel zijn om langdurig te zitten. In dit geval biedt een meditatiestoel de perfecte oplossing.

De meditatiestoelen in ons assortiment zijn van het merk Back Jack uit de Verenigde Staten. Deze meditatiestoel is gemakkelijk in elkaar te zetten. Daarnaast is de stoel ook weer gemakkelijk in te klappen en op te bergen, zodat deze niet in de weg staat wanneer je niet aan het mediteren bent. De Back Jack meditatiestoel is geschikt voor seminars, trainingen en cursussen.

In ons assortiment vind je ook een inklapbare versie van de meditatiestoel. Deze is in een handomdraai in te klappen en op te bergen of mee te nemen. Het stoeltje past, wanneer deze is ingeklapt, gemakkelijk in een offer. Wanneer je veel op reis of onderweg bent is dat dus een mooie uitkomst. Ook kun je de meditatiestoel zo gemakkelijk meenemen naar een zendo. De inklapbare meditatiestoel is ook stapelbaar en daardoor ruimtebesparend.

De Back Jack meditatiestoel is gemaakt van een zeer sterk stalen frame. De afwerking is van een robuust zeildoek van 100% katoen. De duurzame materialen zorgen ervoor dat je lang plezier hebt van jouw meditatiestoel.

Wij verkopen de Back Jack meditatiestoel al geruime tijd en we zijn volledig overtuigd van de hoogwaardige kwaliteit. Ook hebben we al veel positieve reacties mogen ontvangen van onze klanten. Zij zijn erg tevreden over de kwaliteit en het comfort van de meditatiestoel en zijn bovendien erg te spreken over de vele toepassingsmogelijkheden.

Op ons website vind je de Back Jack meditatiestoel in de meest populaire kleuren en modellen. Wanneer je echter op zoek bent naar een andere kleur of indien je kleuren wenst te combineren, aarzel dan niet om contact op te nemen! Indien je een meditatiestoel in grotere aantallen wenst kunnen wij aantrekkelijke kortingen geven.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »